På Ferie for Alle i Herning den kommende weekend inviterer Thomas Cook Airlines ca. 200 udstillingsgæster til at testsmage og give flymaden karakterer. På Spies’ stand er en mindre flykabine med flystole. Her serverer stewardesser mad og drikke for de interesserede.
”Ni ud af 10 af flygæster bestiller mad til flyrejsen. På udrejsen er mangosalat med rejer, kyllingebryst og dessert et populært valg. Når turen går hjem efter endt ferie, er platten med sild, dyrlægens natmad, frikadelle og godt rugbrød stadig det foretrukne måltid. Naturligvis med en øl og en snaps,” siger Peter Larsen, ansvarlig for mad og drikke på Spies’ eget flyselskab.
På messen i Herning serveres flymad tre gange om dagen. Testsmagerne skal give maden karakterer, og gæsternes vurdering vil blive taget med, når Thomas Cook Airlines sammensætter fremtidige menuer til de flyvende restauranter.
”I de seneste år har vi fokuseret meget på at give vores gæster en god oplevelse, når de spiser om bord. Vi mener at havde bevist, at flymad faktisk kan være ganske velsmagende og af høj kvalitet. Vi benytter anerkendte leverandører og sørger for, at maden præsenterer sig pænt,” siger Peter Larsen.
Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe. Gruppen sælger ca. 1,5 millioner rejser om året i de nordiske lande. Den kommende vintersæson skal Thomas Cook Airlines bl.a. flyve fra København, Billund og Aalborg til Den Dominikanske Republik.
Tagget med: Spies Thomas Cook Airlines