Nye restauranter på vej i Kastrup

Lufthavnen har indgået en ny syvårig kontrakt med HMSHost, som i foråret 2007 åbner tre nye restaurationer i forbindelse med check-in områderne i Københavns Lufthavn:

CIAO – en selvbetjeningsrestaurant med over 150 forskellige, frisklavede Middelhavs-specialiteter på menukortet.

Nyt internationalt cafékoncept – et af verdens førende gourmetkaffe brands introduceres for første gang i Skandinavien.

Burger King – den velkendte fastfood kæde er allerede til stede i lufthavnens Terminal 3, men kommer nu i en helt ny udgave.

”Mad er mode og vi lægger vægt på at tilbyde passagererne tidssvarende produkter og valgmuligheder i alle priskategorier. I de seneste par år har vi etableret en lang række nye faciliteter på restaurationsområdet som led i en omfattende modernisering og udvidelse af udbuddet. Med kontrakten med HMSHost tager vi endnu et vigtigt skridt i den retning,” siger underdirektør Henrik Busch, Københavns Lufthavne A/S.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.