Danskere på ferie i indiske køkkener



Rejseleder er Manu Sareen, der som 4-årig kom til Danmark fra Indien og i dag er integrationskonsulent, forfatter til flere bøger og gruppeformand for Det Radikale Venstre på Københavns Rådhus.



Rundrejsen vil vise højdepunkter som Taj Mahal og Ganges-floden – og mere nytænkende vil professionelle indiske kokke lære deltagerne på turen at lave indisk mad.



”Manu Sareen har sammen med tv-vært Divya Das, som også har indiske rødder, netop udgivet kogebogen ”Vores indiske køkken”. Indien som land og indisk gastronomi bjergtager stadig flere danskere. Derfor tilbyder Kuoni nu danskerne at se højdepunkter i det smukke land, samtidig med at de kan lære indisk madlavningskunst,” siger Kuonis salgs- og produktionsdirektør, Glenn Bisgaard.



Foreløbig er der kun planlagt én rundrejse i november. Men bliver der nok efterspørgsel, kan flere afgange planlægges.


Skrevet af