2,3 millioner med Norwegian i april

norwegianFlere forretningsrejsende og stabil efterspørgsel blandt fritidsrejsende styrker Norwegians passagertal i april, hvor 2.302.041 fløj med selskabet – 168.000 flere end samme måned sidste år og en vækst på 8%.

Belægningen var på 84,5%, hvilket svarer til en vækst på 2,1 procentpoint. RPK steg med 14%, mens ASK voksede med 11% denne måned. Tallene er påvirket af, at påsken sidste år var i april.

”Det er glædeligt, at vi kan ønske endnu flere forretningsrejsende velkommen om bord. Den positive udvikling på indenrigsruter i Norden og Europa fortsætter, og den gode efterspørgsel på langdistanceruterne fortsætter ligeledes”, siger adm. direktør Bjørn Kjos.

Norwegians flådefornyelse fortsætter i 2016, hvor selskabet får 21 nye fly. En Boeing 737-800 og en 787-9 Dreamliner blev leveret fra fabrikken i Seattle i april.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.