Blind pilot vil flyve England-Australien


At være blind i cockpittet er ikke noget uoverskueligt problem, i hvert fald ikke ifølge eventyreren og piloten Miles Hilton-Barber. Den 55 årige mand, der er blind, vil selv sidde i cockpittet på en historisk flyverute, som første gang blev fløjet i 1919, og som går over Mellemøsten, Pakistan, Indien og Indonesien.

Den 55 årige blinde eventyrer regner med, at turen kan gøres på omkring 55 dage. Hilton-Barber har tidligere vist, at blindhed ikke er til hinder for ekstreme oplevelser; Således har den 55 årige besteget Kilimanjaro i Afrika, og han har løbet flere maraton løb.

Formålet med det højtflyvende projekt er, ifølge den svenske avis Dagens N¨ringsliv, at samle penge til organisationen ”Seeing is believing”.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.