Direkte på ski med Skiekspressen

I tre år har danskere kunnet sætte sig til rette i togkupeen med kurs direkte mod Alpernes skisteder. Dog har jyderne været tvunget til at skifte tog undervejs.

Som noget nyt er det nu muligt at komme på ski uden togskift, for det er lykkedes Dan Ski at få flere direkte tog af sted fra Århus.
”Vi har valgt at udbygge tilbudene om skiferie med tog, fordi det har vist sig at være en populær rejseform,” siger marketingchef hos SkiTravel, Anders Højlund.
”På toget er der god mulighed for at bevæge sig rundt, læse en god bog, spille eller bare hygge sig med familien eller vennerne. Man er velkommen til at medbringe egen mad og drikkevarer eller til at forsyne sig fra togets udsalgssteder eller bistrovognens varme retter. Og natten kan tilbringes i rigtige senge, mens toget kører ned gennem Tyskland.”

(Morgenavisen Jyllands-Posten, d. 10. november, 2007)

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.