Flere rejsehjemmesider dumper i pristest.

Resultatet viser en forskel mellem den billigste og dyreste rejse på hele 2.705 kr. Og det er vel at mærke når man sammenligner de billigste priser fra hver enkelt hjemmeside. Mens både www.momondo.dk og www.dohop.dk finder rejsen med Ryan Air til 119 kr. ligger www.flyrejser.dk i top med en pris på hele 2.870 kr. På hjemmesiden lover Flyrejser.dk at: “Her kan du booke billige flybilletter. Bestil dine flybilletter med ét klik. Vi har billige priser til destinationer over hele verden.” (Citat fra www.flyrejser.dk) Hos Panrejser i Viborg, der ejer Flyrejser.dk, henviser man til direktøren for Travelmarket, Ole Stouby, som har udarbejdet hjemmesiden. “Det er umuligt at love den billigste flybillet på hver eneste rejse,” forklarer han til FPN.dk, “Der er så mange kombinationsmuligheder, at søgemaskinen umuligt kan opfange dem alle sammen,” siger han og understreger, at en hjemmeside godt kan have en dyr rejse til Barcelona og samtidigt have den billigste rejse til London. Travelmarket.dk kommer da heller ikke under 2.083 kr for billetten Århus-Barcelona den 9. april.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.