25.000 par ski gennem Københavns Lufthavn

4738556-indoor-ski-i-rdovre-3”Så mange tasker med ski kræver en del håndtering, men vi er godt forberedt. Vi har udvidet ’odd-size’ området og gjort det nemmere og hurtigere at håndtere skiudstyret,” fortæller passagerchef Thomas Hoff Andersson.

I bagageudleveringen er odd-size området ved bagagebånd 9 blevet udvidet. Der er bygget større aflæsningsborde, så passagerne har bedre plads: ”Desruden er der indkaldt ekstra personale i skolernes vinterferie, så passagerne hurtigere kan komme hjem med deres ski”.

”I år er der i uge 7 næsten 4.000 flere flysæder til de klassiske skidestinationer end sidste år. Det svarer til en stigning på 5%,” siger Thomas Hoff Andersson. Der er især gjort plads til skiturister på ruterne til Torino, Milano, og Innsbruck.

”Det er vigtigt, at man er opmærksom på sine medpassagerer, når man bakser rundt med sin store skitaske. Et godt råd er, at man, i stedet for at lægge sin skitaske vandret på bagagevognen, placerer den lodret. På den måde undgår man bedst at ramme sine medpassagerer undervejs gennem lufthavnen,” slutter Thomas Hoff Andersson.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.