25.000 par ski gennem Københavns Lufthavn

4738556-indoor-ski-i-rdovre-3”Så mange tasker med ski kræver en del håndtering, men vi er godt forberedt. Vi har udvidet ’odd-size’ området og gjort det nemmere og hurtigere at håndtere skiudstyret,” fortæller passagerchef Thomas Hoff Andersson.

I bagageudleveringen er odd-size området ved bagagebånd 9 blevet udvidet. Der er bygget større aflæsningsborde, så passagerne har bedre plads: ”Desruden er der indkaldt ekstra personale i skolernes vinterferie, så passagerne hurtigere kan komme hjem med deres ski”.

”I år er der i uge 7 næsten 4.000 flere flysæder til de klassiske skidestinationer end sidste år. Det svarer til en stigning på 5%,” siger Thomas Hoff Andersson. Der er især gjort plads til skiturister på ruterne til Torino, Milano, og Innsbruck.

”Det er vigtigt, at man er opmærksom på sine medpassagerer, når man bakser rundt med sin store skitaske. Et godt råd er, at man, i stedet for at lægge sin skitaske vandret på bagagevognen, placerer den lodret. På den måde undgår man bedst at ramme sine medpassagerer undervejs gennem lufthavnen,” slutter Thomas Hoff Andersson.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.