Sterling på vej med ny bagageafgift

Sterling er formentlig på vej med et nyt bagagekoncept til afløsning af den grænse på 15 kilo fri bagage, selskabet indførte ved årsskiftet. Således melder kilder tæt på selskabet, at man fra vinterprogrammet helt vil afskaffe 15 kilo grænsen, således at passagererne skal betale for al medbragt bagage. Ifølge Stand By’s oplysninger bliver der tale om betaling pr. styk medbragt bagage, kombineret med en øvre grænse for, hvor meget hvert stykke bagage må veje.

Sterlings adm. direktør, Almar Örn Hilmarsson, vil ikke overfor Stand By bekræfte, at man planlægger det nye bagagetiltag, men siger: ”Hvis man kigger på hvad andre selskaber gør, og hvordan andre markeder har reageret på en betaling for medbragt bagage, tror jeg man kan sige, at det er den vej det går”.

Da Sterling ved årsskiftet reducerede bagagegrænsen fra 20 til 15 kilo medførte det omfattende kritik fra såvel passagerer som rejsebureauer. Flere bureauchefer, Stand By har talt med, bekræfter således, at de overfor Sterling har fastholdt, at deres rejsegrupper også fremover skal kunne medbringe 20 kilo fri bagage.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.