Charterrejser slår alle rekorder

For tredje år i træk, slår juli alle rekorder. Danmarks største udbyder af ferierejser, MyTravel, der bl.a. tæller Spies, Tjæreborg, Ving og Skibby Rejser, sendte i juli måned ca. 50.000 gæster på ferie. Kun 55 flystole stod tomme, hvilket giver en belægning på hele 99,9 procent. Fra Aalborg var belægningen 100 pct. MyTravel solgte 10 pct flere rejser end i samme måned i fjor. Salgs- og marketingdirektør Jan Vendelbo siger:

”Sidste sommer gav vi regnen ‘skylden’ for det store salg. I år var det fint vejr i juli, men alligevel valgte danskerne at rejse ud. Det viser blot, at vi danskere ikke kun rejser for at være sikre på sol og sommer men også for at få et par ugers miljøskifte fra de vante omgivelser samt anderledes ferieoplevelser”

Også august måned er startet godt. Frem til den 15. august har MyTravel solgt 93 pct af de oplagte rejser.

”Der er fortsat en god økonomi blandt danskerne. Det ser vi bl.a. på forsalget til den kommende vinter, hvor vi på nuværende tidspunkt har solgt 50 pct flere Thailand-rejser end på samme tidspunkt i fjor,” siger Jan Vendelbo.

Nordea har lavet en nordisk undersøgelse, der bekræfter danskernes store lyst til at bruge penge på deres ferie. Mens hver norske husstand i år brugte det, der svarer til ca. 18.000 danske kr., kom danskerne ind på en andenplads med ca. 14.250 kr. Finske husstande brugte ca. 12.000 danske kr., mens svenskerne klarede sig med beskedne ca. 11.300 kr.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.