Stockholm vandt kapløb om stor kongres

Stockholm trak det længste strå i kampen om at blive værtsby for den Internationale Cancer Kongres ECCO, som skal afholdes i 2011. Kongressen, der gennemføres én gang årligt, samler omkring 13.000 deltagere, og varer fem dage.

Stockholm vandt over store konkresbyer som Amsterdam og Wien. ”Internationale kongresser er en vigtig del af turistindustrien og udgør en betydelig indtægtskilde for byen. En kongresdeltager ventes at bruge omkring 3.800 kr. i døgnet, og det vil resultere i indtægter på op mod 230 mio. kr.”, siger Peter Lindqvist fra Stockholm Visitors Board.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.