Billund-projekt giver millioner til Parken


Parken Sport & Entertainment har solgt de første 500 feriehuse i det nye Lalandia Billund projekt, der kommer til at ligge umiddelbart ved siden af Legoland. Ifølge bestyrelsesformand Flemming Østergaard er 219 ekstra huse derfor sat til salg tidligere end planlagt, og de er allerede reserveret.

“Det, synes jeg faktisk, er rigtig flot, når man tænker på, at vi ikke har gjort brug af annoncer eller andet. Køberne er kommet selv,” fortæller Østergaard til nyhedsbureauet Direkt. Han afviser samtidig, at succesen med salget kan medføre en yderligere fremskyndelse af salget af resten af de i alt 1.500 sommerhuse, der planlægges opført. ”Vi har guld liggende i Billund, så vi tager det stille og roligt. Der er ingen grund til at grave det hele op på samme tid,” siger bestyrelsesformanden.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.