MyTravel ind i kampen om jyske charterkunder


MyTravel med rejsebureauerne Spies og Tjæreborg Rejser følger grundigt et par turoperatørers udspil omkring en mulig priskrig på det jyske chartermarked. Og salgsdirektør i Mytravel, Jan Vendelbo siger, at udspillet fra Star Tour mest af alt ligner en PR-ballon.

”Jyderne skal nok være forsigtige med at glæde sig for tidligt til ekstremt billige rejser. 5.000 rejser til halv pris er jo forsvindende lidt ud af de ca. 350.000 charterrejser, der sælges med afrejse fra Jylland. På os ligner udspillet mere et PR-stunt på et tidspunkt, hvor sommersalget skal skydes i gang” siger Vendelbo.

Det var Star Tour, som i går på et pressemøde i Billund Lufthavn lagde op til brandudsalget af charterrejser til jyderne, og udspillet blev hurtigt fulgt op af kampagnetilbud fra bl.a. Falk Lauritsen Rejser og Apollo.

Jan Vendelbo fæster sig ved, at det kun er lykkedes for den ene af de tre aktører at sælge 20 pct. af selskabets produktion vest for Storebælt. ”Det kunne tyde på, at de i forvejen er for dyre i forhold til os konkurrenter på det jyske marked. Jeg er sikker på, at de annoncerede 5.000 billige rejser vil dukke op i f.eks. lavsæsonmåneden maj, hvor rejsebranchen i forvejen rabatterer mange rejser til under halv pris i forhold til priserne i skolernes ferie. Lur mig: priserne på rejser vil ikke blive halveret i f.eks. skolernes sommerferie” siger Jan Vendelbo.

Han understreger samtidig, at MyTravel-selskaberne, der er Danmarks største udbydere af charterrejser, vil følge prisudviklingen på markedet og altid have konkurrencekraftige priser – ikke kun på 5.000 rejser fra Jylland men på alle rejser fra hele Danmark og over hele året. Selskabet øger i øvrigt på Jylland ved at starte en direkte rute mellem Århus og Rhodos til næste sommer.

Skrevet af