Ingen Maersk-folk i ny Sterling-ledelse

Sterling-chefen Almar Örn Hilmarsson fandt ikke plads til en eneste af de nuværende Management-medlemmer i Maersk Air, da han besatte pladserne omkring topledelsesbordet i det samlede Sterling.
Det fremgår af den pressemeddelelse, som i dag er sendt ud.
Ledelsen er slanket en hel del i forhold til de to selskabers nuværende ledelsesstruktur, og derom siger Hilmarsson: “Det er helt bevidst, at der med den nye ledelse er samlet mere ansvar på færre hænder i større funktioner. Det vil sikre større handlekraft og dermed muligheden for at træffe hurtigere beslutninger i den daglige ledelse af det ny Sterling.”
I toppen for det samlede selskab sidder Almar Örn Hilmarsson (32) som CEO, og den øvrige topledelse består af en stabsfunktion under ledelse af Brian Jørgensen (38), Vice President Business Control og med følgende liniefunktioner:
Michael T. Hansen (32), Vice President Development & IT,
Stefan Vilner (38), Vice President Commercial
Knud K. Pedersen (64), Vice President, Chief Operational Officer
Niels Brix (32), Vice President HR, Communications & Legal Affairs.
Eneste topstilling, som endnu ikke er besat er Vice President, Chief Financial Officer. En ekstern rekruttering er sat i gang.
Hvad som sker med de nuværende medlemmer af Maersk Air’s Management-gruppe, lyder der intet om, men ifølge hvad Stand By har fået oplyst, skulle der gå en meddelelse ud internt i Maersk Air, formentlig i dag. Den kan måske kaste lys over netop det spørgsmål.

Skrevet af