EuroPas vil sælge lavprisbilletter

EUROPAS lancerer nu mulighed for at købe flybilletter til lavpris. Der kan bookes one-way billetter til bl.a. Prag, Rom, Barcelona, Palma og Chania på selskabets indchartede fly fra det spanske selskab GIRJet. Priserne v starter ved 498 KR. pr. strækning.

“Ved at tilbyde disse billige flybilletter på vore egne fly, har vi mulighed for at fylde eventuelle tomme flysæder. Det kommer nu danskerne til gode, og vi forventer os rigtig meget af tiltaget, siger produktionschef i EuroPas, Finn Koch, og fortsætter: ” Nu ved jeg godt at vi ikke skal sammenligne os med andre traditionelle lavprisselskaber, men vores helt store fordel er, at kunderne på vore hjemmesider nu kan booke både billige flight-only billetter og forskellige pakkerejser”

“Vi er også meget åbne for samarbejde med andre rejsebureauer eller firmaer, som har mulighed for at få deres eget log-in, og derved ville kunne booke billige flybilletter online til deres kunder. I forhold til de traditionelle flyselskaber har vi også gode priser i de attraktive perioder. Bl.a. ligger Barcelona og Rom flybilletter typisk på omkring kr. 1000 / 1200 pr. vej i april og maj måned” tilføjer produktionschefen.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.