3-årig på tur med bagagebåndet

Drengen var sammen med sin mor ved at checke ind til et tidligt morgenfly, da opdagelsestrangen overvældede ham. Mens mor var i gang med papirer og pas ved skranken, kravlede den lille fyr op på bagagebåndet og fik sig en uventet rundtur i systemet, fortæller Ekstra Bladet ifølge bt.dk.

 

Heldigvis var oplevelsen så stærk for den lille dreng, at han gav sig til at græde, og det hørte en årvågen bagagemedarbejder, som fik hjulpet drengen af bagagebåndet. Inden da var han blevet røntgenfotograferet uden han blev opdaget, men da han ikke var forsynet med bagagetag, blev han frasorteret som bagage med ukendt destination, og det var her, den lille dreng blev opdaget.

 

På trods af adskillige muligheder for at komme i klemme undervejs, slap drengen igennem turen uden en skramme, beretter lufthavnens pressechef Søren Hedegaard til Ekstra Bladet.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.