Aalborg satser på flere kongresser

I et fremtidsoplæg for den nordjyske turisme fremgår det, at Aalborg vil have flere kongresser, og dermed flere erhvervsturister, til byen. Aalborgs solide position som kongresby skal nu styrkes gennem bedre markedsføring i kampen for at lokke flere af de lukrative gæster til den nordjyske hovedstad, som i gennemsnit lægger 3.000 kr. i døgnet. Ernst Trillingsgaard fra Aalborg Kongres & Kultur Center udpeger bl.a. Aalborgs flyruter og manglende størrelse som barrierer for byen. Han mener, at byen i stedet skal sælge sig på sine naturmæssige fordele og gæstfrihed. Til at markedsføre Aalborg i udlandet har byen bl.a. en person ansat i Bruxelles, som skal bearbejde udenlandske virksomheder og organisationer. Denne praksis gav sidste år en samlet omsætning i byen på 200 mio. kr., og der blev alene booket hotelværelser for 35 mio. kr.
(Børsen, 25/2)

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.