Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

Det står ikke helt klart, hvem der har betalt hvad og hvor meget i handlen omkring salget af Maersk Air til de islandske ejere i Sterling, men ifølge Børsen i dag er det sælgeren, A.P.Møller, der har måttet punge ud. Og ikke køberen Sterling.“I forbindelse med salget, laver vi en spaltning af selskabet, der betyder at egenkapitalen flyttes med over i det ny selskab, der sælges til Sterling. Det efterlader det selskab, der ejer flyene med en meget lille egenkapital og et ret stort aktiv. Derfor er vi nødt til at gøre det på den måde,” siger bestyrelsesformand Bent Erik Carlsen til bladet.Flyflåden, som ffortsat ejes af Maersk Air er meget konservativt prissat og samles nu i Maersk Aircraft, indtil et salg til leasingselskab kan påbegyndes. Hos Sterlings ejere vil man ikke bekræfte Børsens udlægning, om at der er sendt et tre cifret millionbeløb med over til køberen, men blot sige “at man har gjort en god forretning.”

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.

Dennis er på vej som orkan i Caribien

Tropisk storm, Cindy, har ramt Den Mexicanske Golf. New Orleans blev hårdt medtaget, mens en orkan, Dennis, er på vej ude i Caribien en måned eller to før normalt.