33% flere rejser i efterårsferien

ASESPMI1151I år udbyder Spies omkring 8.000 rejser i uge 42, hvilket er 33% flere end i tilsvarende uge i fjor. Alle har afrejse fra torsdag til mandag i den første weekend af ferien.

”Vi har allerede solgt syv ud af 10 rejser og har ca. 2.000 pladser tilbage. Da vi sælger 80-100 rejser om dagen, kan vi hænge de røde lygter ud omkring den 10. september”, siger kommunikationschef Torben Andersen.

Op mod 80.000 ventes at tage på solferie i uge 42 – heraf omkring 45.000 på charterrejse. Halvdelen af Spies’ gæster vil bo på familiekoncepterne Sunwing Family Resorts, SunConnect Resorts eller Family Garden.

Topscorer blandt destinationerne i efterårsferien er Gran Canaria uanset om udgangspunktet er Aalborg, Billund eller København.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.