33% tager børn ud af skolen i ferien

ferie apolloTrangen til at pakke familien sammen og suse ud i verden er så stor, at hver tredje har taget børnene ud af skolen for at holde ferie.

Og der kan da også være mange penge at spare, når man rejser uden for skolernes sommerferie, og netop prisen er en afgørende faktor, viser en undersøgelse, som Apollo har foretaget blandt mere end 1.000 danskere.

Det er specielt familier med børn i alderen 10-18 år, der vælger at tage børnene ud af undervisningen for at holde ferie. 47% af forældre med børn i denne aldersgruppe har valgt at rejse uden for skolernes ferier.

For 54% er prisen vigtig for valg af ferietidspunkt. Derudover er jobbet et andet vigtigt forhold. 31% vælger tidspunktet efter, hvornår det bedst kan passes ind med arbejdet.

”Vi oplever en stigning i efterspørgsel på familieferier uden for skolernes ferier. Specielt i efteråret og om vinteren vælger mange at rejse, selv om børnene skulle sidde i et klasselokale. Det er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel, når familieferien er billigere i uge 10 end i uge 7,” siger Glenn Bisgaard, kommunikationschef hos Apollo.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.