Skærer 35 procent ned på Egypten

Apollo, Star Tour og MyTravel har aflyst afgange og er gået sammen om flyvninger til Egypten, på afgange fra København og Billund.

En ordning som foreløbig kører til jul.

“Vintersalget går virkelig godt, undtaget til Egypten, som er svær at sælge. Derfor har vi skåret kapaciteten ned med 35 – 38 procent. Vi vil stadig have afgange både fra Billund og København, men vi deler fly med Apollo og MyTravel. Sådan kører det foreløbig til jul. Vi vurderer løbende situationen. Så må vi se hvordan det ser ud efter jul, om der skal sættes flere fly ind,” siger Stig Elling, direktør, Star Tour.

“Det negative er, at vi må skære ned på Egypten. Det positive er, at der stadig er mennesker som gerne vil til Egypten. Vi sælger trods alt, selv om det går langsomt. Egypten har også meget at byde på. Jeg tror på, at hvis situationen i området bliver stabiliseret vil trafikken være normal næste vinter,” siger Stig Elling.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.