Stigning i antallet af passagerer til Bornholm

Det går godt med flere passagerer, men økonomien i ruten er ikke helt hjemme endnu.

”Vi åbnede ruten og ville have volumen. Det har vi fået. Nu skal vi til at tjene penge på ruten. Hidtil har indtjeningskurven været mere flad end beregnet. Det er helt overraskende, at februar pludselig er blevet langt bedre. Men bornholmerne har opdaget, at vi er hos dem, Vi er meget optimistiske,” siger Jesper Rungholm.

December er altid den bedste måned for flyvning mellem København og Rønne og november den næstbedste. Men nu må de se sig slået af februar måned. Det tyder godt for ruten resten af året.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.