Nordmand åbner bureau i Sønderborg

Da den norske eventyrer og boghandler Birger Høisæt. i Tønsberg døde i 2004 efterlod han også et rejsebureau med speciale i Afrika. Nu følger sønnen Per Joachim Høisæt i faderens fodspor. Han har videreudviklet Africa Exclusive Explorer med base få kilometer fra lufthavnen i Sønderborg.

”På ti år lykkedes det min far at skabe et utraditionelt rejsebureau, og få nogle enestående afrikanske samarbejdspartnere. I Afrika er det venskab, loyalitet og ordholdenhed, der gør en forskel. De forbindelser er det lykkedes mig at fastholde og nu satser jeg nu hele arven på at følge i fars fodspor udenfor masseturismens alfarvej”, siger Per Joachim Høisæt.

Han er uddannet kok og har beklædt flere ledende stillinger i hotelbranchen, bl.a. som chef på Mountain Lodge i Norefjell, været på Koldingfjord, Benniksgaard og senest køkkenchef på Hotel Nørherredhus i Nordborg.

”Mine samarbejdspartnere sikrer, at jeg som den eneste kan tage 16 gæster årligt med til en fjerntliggende landsby i Malawi, hvor livet leves som for 100 år siden. Min niche er individuelle ferier, der kan skræddersys efter den enkeltes behov og ønsker”.

Salget af rejser vil ske både via andre rejsebureauer og via selskabets hjemmeside www.visitafrica.dk.

Skrevet af

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.