Jetpak var ikke billig

Polaris ved godt, at prisen på kurerselskabet Jetpak ikke var billig.
Selskabet havde i 2004 et overskud efter finansposter på SEK 18 mio. ud af en omsætning på SEK 459 mio. I forhold til ebitda (resultatet efter afskrivninger) har Polaris betalt 12 gange dette beløb for virksomheden.
Polaris oplyser dog, at hvis man ser udviklingen i 2005 og budgettet for 2006, vil købsprisen være nede på en encifret multipel. De første ni måneder viste en forbedring af resultatet på 40 pct.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.