Sterling-personale i intern strid

Der er uenighed mellem Sterlings kabineansatte og de tidligere Maersk Air stewarder og stewardesser. De omkring 400 tidligere Maersk-ansatte i kabinen er ikke interesseret i at underskrive en ny overenskomst på Sterling-niveau. Det same gælder også de tidligere Maersk Air-piloter, som også har fået kniven på struben om at skrive under på en ny overenskomst eller forlade selskabet. I følge kabineforeningens formand hos Maersk Air, har Sterling sagt, at en konsekvens på uenigheden kan blive, at der ansættes personale fra de baltiske stater, og dermed et tab på flere hundrede danske arbejdspladser. Kommunikationsdirektør og personalechef Niels Brix fra Sterling siger, at målet er at bevare et godt arbejdsklima. Han tror fortsat på, at det er muligt at finde en løsning både for kabine og cockpit, men at tiden er begyndt at rinde ud. (Børsen 13.12.05)

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.