Incomingbureau skifter navn

NHG er gået sammen med MCI Group fra Schweiz og fortsætter nu under navnet MCI Copenhagen.

Øvelsen skal sørge for, at NHG får udvidet sit optageområde af kongresser mm. i Danmark.

Konferencer osv. i Danmark arrangeres af enten danske incomingbureauer eller internationale operatører, som har større kontrakter med virksomheder.

Og markedet for, at internationale spillere arrangerer større kongresser, stiger – den levner en mindre del af kagen til de lokale.NHG, der blev etableret af Jens Beyer og Mogens Kjær i 1992, er et af Danmarks førende kongres- og konferencebureauer. Selv om MCI nu har en mindre aktiepost i NHG, er Jens Beyer er fortsat hovedaktionær i NHG, som i år står bl.a. i år som officiel PCO (Professionel Congress Organizer) på to af årets væsentligste arrangementer i Danmark, nemlig Den Olympiske Kongres og Klimakonferencen COP15.For at styrke NHG’s markedsposition og tilbyde et bredere produkt, har NHG søgt at blive en del af en international organisation.

”MCI, verdens ledende møde- og eventorgainsator, var vores første valg som partner” siger Lotte Wagner, Managing Director i NHG.MCI med hovedkontor i Geneve har 32 kontorer i 19 lande og 770 medarbejdere. Blandt MCI’s kunder er verdens største organisationer og virksomheder.”MCI ønskede at udbygge vor position i Skandinavien, hvor vi har kontorer i Stockholm og Göteborg. Det passer godt i strategien at udvide i København netop nu, hvor København satser stort på mødeindustrien med nyt kongrescenter og mange nye hotelværelser,” siger Bo Magnusson, chef for MCI i Skandinavien.NHG har foreløbig 14 medarbejdere i Danmark.


Skrevet af