MyTravel vil sælge eventbilletter for ARTE


Stadig flere danskere tager på forlængede weekendrejser til alverdens storbyer. Og de nøjes ikke kun med at shoppe men vil også have oplevelser i teatre, koncertsale og på de store europæiske fodboldarenaer. Det har rejsearrangøren MyTravel Tango taget konsekvensen af, og indledt et samarbejde med ARTE Udland.

”I dag må storbygæsterne ofte stille sig op i billetkøerne, når de først er fremme på rejsemålet. Dermed risikerer de at løbe ind i ”røde lygter” eller at få dårlige billetter. Gennem vores samarbejde med ARTE Udland kan vores gæster booke billetterne samtidig med, at ferieopholdet bestilles på internettet”, fortæller udviklingschef for MyTravel Tango Carsten Andersen.

På hjemmesiden præsenterer bureauet aktuelle begivenheder i byer som f.eks.  London, New York, Paris, Berlin, Prag, Wien, Barcelona og Hamburg.  ”Man kan selv vælge dag, tid og tilmed også den sektion, man vil sidde i, ved arrangementer i 26 storbyer. Er arrangementet vigtigere end den by, man ønsker at rejse til, kan man søge i kategorier som f.eks. rockkoncerter, ishockey, fodbold eller musicals” fortsætter Carsten Andersen.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.