SGS mister topchef


Direktør i ground handling virksomheden SGS i Danmark, Bo Eklund, forlader allerede i morgen fredag stillingen. Det sker efter ”gensidig enighed” som det udtrykkes.

“Vi er blevet enige om, at han holder op fredag. Bo kom til virksomheden for at udvikle den fra en monopolist til en virksomhed i konkurrence. Dette er ingen fyring. Han har leveret sin del af stafetten,” siger SGS Ground Services AB’s adm. direktør Hans-Otto Halvorsen til Børsens Nyhedstjeneste.

SGS-topchefen afviser, at det er uenighed i ledelsen, der ligger til grund for den bratte afsked, ligesom han afviser, at Bo Eklund forlader SGS på grund af manglende resultater: ”Bo Eklund havde et mål på 440 mio. kr., hvoraf de 70 % er gennemført. De sidste 30 % skal efter planen gennemføres i 2007” siger Halvorsen til Børsens Nyhedstjeneste.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.