Bravo Tours åbner i København

Det fem år gamle charterrejsebureau Bravo Tours fra Herning får i midten af december kontor på Vandkunsten i København. Der bliver fire fuldtidsansatte i det gamle Skibby Rejser-kontor plus nogle deltidsmedarbejdere.I alt forventer Bravo at sende ca. 45.000 danskere på ferie i 2004, hvoraf 25% letter fra Kastrup, primært med Maersk Air. Rejsemålene er om vinteren navnlig De kanariske Øer, mens det om sommeren er fx. Bulgarien, Tyrkiet og Kreta.Bravo Tours blev oprettet ud fra filosofien om, at nogle charterbureauer skulle være på danske hænder. ”Danskerne savnede den gamle servicepakke, hvor guiden med garanti er dansk og tæt på de rejsende. Det er gamle dyder som de udenlandske selskaber ikke i samme grad tilbyder deres gæster mere,” siger direktør Peder Hornshøj fra Bravo Tours.Økonomien kører også godt i Bravo Tours, siger Peder Hornshøj.

Bureauet har givet overskud de sidste tre år, i dette regnskabsår forventes et overskud på op til 8,5 mio. kroner ud af en omsætning på 120 millioner kroner. ”Målt pr. gæst noget af det bedste i charterbranchen,” siger Peder Hornshøj.
Udover charterdestinationerne har Bravo også set sig varm på Afrika. ”Og det går overraskende fint med vore safarirejser i samarbejde med KLM fra CPH og Maersk Air fra Billund til Amsterdam, hvorfra passagererne fortsætter med Kenya Airways.”

Skrevet af