Hilton introducerer global miniferie

Hilton Mini Breaks er udviklet efter en omfattende undersøgelse blandt Hiltons gæster på de største markeder og afspejler gæsternes rejsemønstre. Mini Breaks tilbyder fordele for gæsterne i weekenderne, f.eks. som sen ’check ud’ indtil klokken 18 på lørdage og søndage, og lang morgenmad indtil kl. 11.

For familier er der andre fordele med Hilton Mini Breaks. Et nyt koncept, ’My Little Hilton’, gør det muligt for børn under 18 år at overnatte gratis i deres forældres værelse. Hvis der vælges et separat værelse til børnene gives der en rabat på 50% for dette værelse. Yderligere spiser børn under 10 år gratis i restauranterne, når de ledsages af voksne.

Mike Ashton, senior vice president, marketing, Hilton International, siger, at Hiltons internationale fritidsrejsende udenfor Nordamerika udgør 39% af værelsesomsætningen, og miniferier er et voksende marked.

Fra januar 2007 har det været muligt at reservere Hilton Mini Breaks på over 150 hoteller i mere end 80 lande spredt over Europa, Mellemøsten og Afrika.

For information og reservation besøg www.hilton.com/minibreaks

Medlemmer af loyalitetsprogrammet Hilton Hhonors, får 2000 HHonors bonus point ved online reservationer inden udgangen af maj 2007.

Skrevet af

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.