Multihal i København møder kritik

Gårsdagens offentliggørelse af en aftale mellem Parken Sport & Entertainment og Københavns Kommune om opførelsen af en ny multi arena på Østerbro, møder hurtigt kritik fra flere sider.

Aftalen mellem Parken og kommunen ventes først offentliggjort formelt om få dage, men det ligger fast, at den nye multi arena får plads til 4-5.000 tilskuere, til koncertarrangementer dog op til 9.000 tilskuere.

Og det er for lidt, mener kritikerne. Formanden for Dansk Idræt, Kai Holm, peger således på, at der skal være plads til mindst 15.000 tilskuere, hvis den ny multi arena skal kunne tiltrække internationale idrætsbegivenheder.

Og Bella Centers direktør, Arne Bang Mikkelsen, ser også kritisk på udsigten til en ny konkurrent i det indre København. Ifølge Berlingske Tidende planlægger Bella Center at udsende en pressemeddelelse i dag mandag. Til Berlingske siger Arne Bang Mikkelsen: ” Nu må folk melde ud, om de vil have en rigtig multiarena i København eller ej. Det gælder politikerne, erhvervslivet og fonde. Nu er hyldesttalernes tid forbi”. Bang Mikkelsen peger på, at den ny multi arena ikke vil kunne løbe rundt uden offentlig støtte.

Til genglæder direktør i Wonderful Copenhagen, Lars Bernhard Jørgensen, sig over udsigten til en ny multi arena. Han siger, at hallen, efter hans opfattelse, trods alt er et skridt i den rigtige retning, og at den nye hal vil kunne medvirke til at løse det flaskehalsproblem, København hidtil har haft med tilstrækkelige idrætsfaciliteter.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.