Kraftig fremgang for Billund Lufthavn

Billund Lufthavn mærker den stigende rejselyst hos danskerne, og havde i november måned en fremgang i trafikken på hele 11,6 % i forhold til samme måned sidste år. Indenrigsruterne er gået 11,3 % i vejret mens chartertrafikken er steget hele 18,1 % og regulærtrafikken på udenlandske destinationer er gået 7,7 % op.

På udenrigsruterne er højdespringerne flyvninger til Amsterdam, Paris, London, Oslo og Frankfurt, mens charterens top 5 hedder Las Palmas, Tenerife, Antalya, Hurghada og Lanzarote.
Og lufthavnen kan se frem til fornyet fremgang fra midten af december, hvor der bl.a. er direkte fly fra Billund til Thailand, opereret med et charterfly til rejsebureauet Tyrkiet Eksperten.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.