Sterling tilbyder flere lavprisbilletter

Sterlings netop afsluttede 20-kroners kampagne var så stor en succes, at lavprisselskabet nu starter en ny kampagne i både Danmark, Norge, Sverige og Finland, hvor 200.000 billetter bliver lagt til salg for under DKK 500,- oneway.

Startskuddet til den ny kampagne lyder lørdag den 17. december fra midnat kl. 00.01 og løber frem til fredag den 30. december. Der kan bookes billetter til samtlige af Sterlings destinationer, men rejsen skal foretages i perioden mellem den 1. januar og den 15. juni 2006, dog kan der ikke bookes billetter til rejser på helligdage.

Billigbilletterne gælder hovedsagligt på de såkaldte ’outbound flights’, det vil sige enkeltrejser ud af henholdsvis Danmark, Norge, Sverige og Finland, men der vil også blive udbudt et antal returrejser til kampagnepris.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.