Afrikansk luksuslodge leveres tilbage

Han og personalet blev korporligt smidt ud af lodgen i nationalparken Santuário de Vilanculos af politiet, som forhindrede turisterne i at komme frem, mens lokale tog den attraktive lodge i besiddelse, skriver epn.dk.

Nyati Beach Lodge i det østlige Mozambique, direkte til Det Indiske Ocean blev opført af Jørgen Nielsen, der tjente en formue som grundlægger af sportstøjfirmaet Patrick. Efter i nogle år med safari-virksomhed i Sydafrika besluttede han i 2001 at udvide med et minihotel af høj klasse og langt fra alfarvej.

Inden Nyati Beach Lodge stod færdig blev Jørgen Nielsens partnere sagsøgt af en lokal turistagent, Cabo do Mar, hvis ejere mente at have retten til at bygge hotel i samme område før Jørgen Nielsen. Efter flere retssager blev det afgjort, at Cabo do Mar havde ret, men i januar omstødte højesteret i Maputo de tidligere retsafgørelser og Cabo do Mar blev smidt på porten af politiet og Jørgen Nielsen venter at kunne sælge rejser om nogle måneder.

Skrevet af

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.