40 år med anerkendte californiske vine

californien vinDen 24. maj er det 40 år siden ‘1976 Judgment of Paris’ vinsmagningen. Det var dagen, hvor en blind smagning ændrede verdens mening om vine fra Californien og især fra Napa Valley.

Før vinsmagningen i Paris i 1976 blev de californiske vine betragtet som ringere i både smag og kvalitet end de europæiske modstykker. Men det ændrede sig ved den vinsmagning, som blev arrangeret af den britiske vinhandler Steven Spurrier i det år.

Franske vinsmagere gennemførte to blinde smagninger af Chardonnay og Cabernet Sauvignon fra Frankrig og Californien.

“’The 1976 Judgement of Paris’ vinsmagning betød, at Californiske vine anerkendtes og siden har været blandt de vine, alle vin-elskere må smage. I dag er regioner som Napa Valley og Sonoma County synonyme med vine i verdensklasse, som nydes af mange skandinaviske gastro-turister,” siger John Migliorini, salgs- og marketingdirektør i Visit California Scandinavia.

Fejringen af de 40 år sker over alt i Napa Valley regionen med en stribe arrangementer, som på Silverado Resort & Spa i Napa med “Celebration of the Judgment of Paris” dinner den 17. marts, vinsmagning landet over med vine fra Chateau Montelena Winery i Calistoga, vin smagning på The Meritage Resort and Spa i Napa fra 22. til 29. maj med vine fra Napa Valley og Frankrig

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.