Hele året fra BLL til Nice

Krone Rejser, der for nylig åbnede kontor i Billund Airport, fortsætter sommerens direkte flyvninger til Nice fra Billund hele vinteren. Der flyves hver lørdag med en Boeing 737 fra Maersk Air.Direktør Henrik Neelmeyer fra Krone Rejser siger til JydskeVestkysten, at vinterkontrakten med Maersk Air omfatter et par tusinde rejser. Sommerens flyvninger til Nice er foregået i et samarbejde med Icelandair.”Vintermånederne er ikke den helt store forretning på Nice, men må vi signalere, at vores rejser til de forskellige destinationer gennemføres hele året,” siger Neelmeyer, der bl.a. tidligere var direktør for Spies Danmark.Han tilføjer, at Krone Rejser stærkt overvejer flyvninger til Alicante og Mallorca. Det er to rejsemål, som er særdeles populære, bl.a. hos golfspillere. Krone Rejser har på årsbasis over 50.000 rejsende.FREMGANG FOR JYSK ERHVERVSLIV
Der er i øvrigt positive meldinger fra de jysk-fynske erhvervsrejsebureauer om, at virksomhedernes rejselyst er inde i et opsving.
Bureauchef Jens Andersen, Carlson Wagonlit i Esbjerg, der i det syd- og sønderjyske område omsætter for omkring 200 millioner kroner i erhvervsrejser, siger, at de eksporterende firmaer igen har fået mod på at rejse.
”Der er pæn fremgang på næsten alle verdensdele,” siger han.

Skrevet af