Få et fly opkaldt efter dig


Den mest spektakulære er nok muligheden for at få en Airbus A340-600 opkaldt efter dig, din mor eller kæreste. Den heldige –og velhavende- vinner kan navngive maskinen som herefter vil bære navnet de næste 12 måneder.

Virgin håber at de over de næste 12 måneder kan indsamle 500.000 GBP. De indsamlede penge skal bruges til et sundhedsprojekt i Afrika hvor Virgin i samarbejde med ”Riders for Health” vil uddanne sundhedshjælpere. Sundhedshjælperne kører mellem små landsbyer og fungere som medicin kurerer. Med tiden håber Virgin at de kan være med til at redde 2.000.000 mennesker som ellers ville dø af malaria, polio eller TB.

Auktionen løber endnu 7 dage, og der er på nuværende tidspunkt indkommet 57 bud, det højeste er på 11.300 GBP. Skulle du have lidt sparepenge i overskud kan du klikke HER for at byde!

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.