SWISS opstarter ny Delhi-rute

SWISS’ kunder kan nu vælge mellem to forskellige ruter mellem Schweiz og Indien – den nye Delhi-rute supplerer nemlig en eksisterende rute mellem Zürich og Mumbai. Dermed styrker SWISS sin position på det indiske marked, der er i kraftig vækst.

Selskabets adm. direktør, Christoph Franz, var ombord på det første fly mod Delhi i går sammen med 227 SWISS-passagerer. Han er begejstret over den nye rute til Delhi, som er en voksende turistdestination:
”Med vores nye non-stop service til Delhi og vores eksisterende Zürich-Mumbai rute, vil SWISS være en betydelig del af det hurtigt ekspanderende indiske marked. Og de stærke økonomiske bånd mellem Indien og Schweiz samt den høje efterspørgsel, vi forventer fra NGO’er, vil gøre Delhi til en yderst attraktiv tilføjelse til vores voksende rute-netværk,” udtaler Christoph Franz.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.