Nyt eventyrhus for HC Andersen i København

Til sommer åbner et nyt og angiveligt enestående interaktivt H.C. Andersen-eventyrhus på Strøget i København. Huset bliver teknologisk og kulturelt et oplevelsesmuseum af højeste standard.Biografi, historier og anekdoter udformes så den besøgende uanset alder, baggrund og nationalitet får glæde af museet. Det er planlæggernes håb, at eventyrhuset bliver et kulturcentrum for København.Museet er led i opvarmningen til 200-året i 2005 for H.C. Andersens fødsel.OGSÅ HJEMMESIDE OM H.C. AND
Forleden trykkede kulturminister Brian Mikkelsen på tasterne og lancerede den officielle hjemmeside: hca2005.com – omdrejningspunkt for det store kulturprojekt H.C. Andersen 2005.
Fejringen af digterens 200-års dag skal især trække flere kulturturister til Danmark. I den forbindelse har Danmarks Turistråd en strategi for en international turismemarkedsføring af begivenheden og Danmark.
De mange markedsføringsaktiviteter planlægges i samarbejde med det danske turismeerhverv og turismeorganisationerne på Fyn, i Odense og København.

Skrevet af