Nordeas erhvervspris 2006 til Arp-Hansen

Arp-Hansen Hotel Group har modtaget prisen for sin fortsat stigende aktivitet og løbende produktudvikling af nye hoteller, som har skabt øget erhvervsaktivitet.

Endvidere motiveres prisen med, at man ved sine fremsynede investeringer har medvirket til at påvirke hele hotelmarkedet i en positiv retning med bl.a. en øget beskæftigelse til følge. Arp-Hansen Hotel Group er valgt af en priskomité, der består af borgmestrene fra Gladsaxe Kommune, Gentofte Kommune, Herlev Kommune og Lyngby-Taarbæk Kommune samt repræsentanter fra erhvervslivet.

Prisen består af en skulptur, som er skabt af kunstneren Steffen Lüttge, der er bosat i Rådvad samt 10.000 kroner, som tilfalder medarbejderne i virksomheden. Arp-Hansen Hotel Group omfatter 10 privatejede hotelenheder, der samlet råder over ca. 1800 værelser, og hvor det seneste skud på stammen, Copenhagen Island på Kalvebod Brygge, netop i disse dage tages i brug.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.