Utak er verdens løn

De havde typisk betalt 3500 til 4000 kroner pr. returbillet.

Hvis hver enkelt skulle have bare 1000 kroner tilbage, vil det koste et rejsebureau som Alandalus Rejser fire millioner kroner. Det skriver Jyllands Posten.

Direktør Lars Thykier fra Danmarks Rejsebureauforening har sammen med udenrigsministeriet fundet ud af, at der ikke er andet at gøre for rejseselskaberne end at betale.

Men direktøren for Alandalus Rejser, Nazih Chahabi vil ikke betale. Han siger, at hvis nogen om noget har fortjent at få penge tilbage er det udenrigsministeriet og ikke turisterne.

Evakueringen af de i alt 5.873 personer fra Danmark kostede den danske stat ca. 60 mio. kr.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.