Lyse udsigter for indenrigstrafikken

Antallet af passagerer på flyruterne mellem Københavns lufthavn og de danske indenrigslufthavne steg i november måned med over 16.000 passagerer – svarende til en vækst på 11,6 procent i forhold til samme måned sidste år.
En stor del af stigningen er en følge af den øgede konkurrence på ruten mellem København og Rønne. I november havde ruten 6.500 flere passagerer end i november sidste år. Det svarer til en stigning på mere end 61 procent. Samtidig var der vækst på hovedparten af de øvrige indenrigsruter som eksempelvis København-Billund, der voksede med 25 procent og København-Aalborg med en vækst på godt fem procent. Indenrigstrafikken til og fra København toppede tilbage i 1996 med 2,9 millioner passagerer og faldt derefter år for år for at nå bunden i 2003 med 1,57 millioner passagerer. Sidste år var antallet af indenrigspassagerer vokset til 1,6 millioner og i år ligger væksten til og med november på 2,3 procent.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.