Udvidet lastbilsforbud i højsæsonen

Også Østrig tager del i det udvidede lastbilsforbud på de vigtige ruter i løbet af hovedrejsesæsonen. Begge lande har valgt at udvide lastbilsforbudet i sommerperioden for at skabe bedre vilkår for ferietrafikken.

I Tyskland er der forbud mod lastbiler på næsten alle de vigtige motorveje og på enkelte hovedveje på alle lørdage i juli og august fra kl. 7 til kl. 20. I Østrig er der i løbet af sommermånederne udvidet lastbilsforbudet på følgende motorveje og hovedveje:

Inntalautobahn (A 12): fra grænseovergangen ved Kufstein til tilkørslen Imst på alle lørdage fra 1.juli til 2. september fra kl. 9 til kl. 15 samt på fredag den 28. juli, fra kl. 18-22.

Brennerautobahn (A 13): fra Innsbruck-Süd til grænsen ved Brenner på alle lørdage fra 1. juli til 2. september fra kl. 9 kl. 15, samt på fredag den 28. juli, fra kl. 18 til kl. 22.

Derudover gælder kørselsforbudet alle lørdage fra 1. juli til 9. september på følgende hovedveje i tidsrummet kl. 8 til kl. 15:

Loferer Bundesstraße (B 178) fra Lofer til Wörgl · Ennstal-Bundesstraße (B 320) · Seefelder Bundesstraße (B 177) · Fernpass-Bundestraße (B 179) fra Nassereith til Bieberwier · Achensee-Bundesstraße (B 181) på hele strækningen · Friesacher Bundesstraße (B 317) på hele strækningen.

Det generelle lastbils-natforbud i Tirol mellem kl. 22 og kl. 5 gælder stadig.

Skrevet af

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.