Nye ruter til Island

Med start 3. juni åbner lavprisflyselskabet Iceland Express direkte ruter fra Danmark til henholdsvis Akureyri i Nordisland og Egilsstadir i Østisland med det formål at spare besøgende for indenrigsflyrejser eller lange bilture til de attraktive destinationer med storslåede naturoplevelser og adventuresport.

Destinationerne byder på ridning på islændere, fugle- og hvalsafarier, skisport, golf og riverrafting. Hertil kommer let adgang til Myvatns kæmpestore naturområde med vulkaner, rygende sprækker i jorden, eksploderende damp og naturens helt eget spa-bad.

Selskabet fortsætter sine daglige flyvninger direkte fra København og Billund til Reykjavik.

Meddelelsen fra Iceland Express blev offentliggjort umiddelbart efter, at Icelandair annoncerede åbning af en sommerrute direkte fra Keflavik til Akureyri. Hidtil har rejsende til Akureyri skullet fra den internationale lufthavn i Keflavik til indenrigslufthavnen inde i Reykjavik for at fortsætte rejsen. Ruten åbner 15. juni og flyves tre gange om ugen.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.