Fly på tværs i Århus Lufthavn

Ifølge direktør i Århus Lufthavn, Ole Paaske, er det et fly fra det britiske luftfartsselskab Ryanair, der har spærret landingsbanen. Flyet, en Boeing 737-800, ankom planmæssigt fra Stanstead kl. 9.55, men da det skulle køre væk fra landingsbanen og foretage en u-vending, gled forhjulet ud over banekanten.

Da der, grundet de seneste dages vejr, er en del mudder ved siden af landingsbanen, satte forhjulet sig fast og flyet stod på tværs af landingsbanen. Det ventes at tage indtil i eftermiddag at få flyet fri.

”Passagererne i flyet oplevede situationen som udramatisk, idet flyet næsten ikke var i bevægelse da det skete. Lufthavnsbusserne var der med det samme, og fragtede passagererne ind til terminalen,” siger direktør i Århus Lufthavn, Ole Paaske, til Standby.

Passagerer på de berørte afgange skal, ifølge Ole Paaske, henvende sig til deres respektive luftfartsselskaber for nærmere information.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.