Rejseguide: København er for de rige

New York Times har udgivet en ny rejseguide om rejser i Europa, med fokus på hvor man kan rejse hen uden at skulle af med en amerikansk formue. Og det har vist sig som lidt af en udfordring for avisen, ikke mindst på grund Af Euroens stærke stilling overfor dollaren.

Især i København har avisens udsendte problemer med at få økonomien til at hænge sammen, og den danske hovedstad karakteriseres som værende på et ”skyhøjt prisniveau”.

”En eksplosion af ekslusive klubber og stilfulde bygninger skabt af højtprofilerede arkitekter, blandt andet Daniel Liebeskind, Jean Nouvel, Zaha Hadid, Henning Larsen og Norman Foster, har gjort sit til at gøre Danmark til en af planetens dyreste byer”, skriver avisen blandt andet.

New York Times guiden nævner dog nogle få lyspunkter for prisbevidste, amerikanske turister. Blandt andet Hotel Absalon på Vesterbro, hvor det lykkedes at få et dobbeltværelse for 750 kr. Og gratis forlystelser som Assistents Kirkegaard og Den Lille havfrue er også plusser i den nye rejseguide.

Skrevet af

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.