500 busser og fire færger til én firmafest

12142149-dansk-super39.000 skal transporteres til samme fest, når Dansk Supermarked inviterer alle medarbejdere til fest på én gang.

Der er inviteret alle ansatte fra salgsassistenten i Netto i Nexø og lagermedarbejderen i Ishøj til frugt og grønt medarbejderen fra Føtex i Frederikshavn og slagtereleven fra Bilka i Esbjerg.

Festen holdes Grundlovsdag, søndag 5. juni på parkeringspladsen ved Dansk Supermarkeds hovedkontor i Årslev ved Århus. Pladsen bliver en udendørs festsal, og festen kaldes DSLIVE, skriver ekstrabladet.dk.

Der vil der være to scener med dansk liveoptræden, men Dansk Supermarked vil ikke afsløre hvem, der skal optræde.

”I den travle dagligdag er det kun et fåtal af vores 39.000 kolleger, vi er sammen med. Det laver vi om på med DSLIVE. Samtidig får vi fælles oplevelser med i bagagen, som vil binde vores virksomhed endnu tættere og tværs”, siger koncernchef Per Bank.

Dansk Supermarked forsikrer, at det kun er de butikker, der normalt holder lukket på Grundlovsdag, der vil holde lukket på festdagen. Dem, der skal arbejde og går glip af festen, melder sig frivilligt, siger Dansk Supermarked.