Gevinst til FL Group

Det islandske investeringsselskab FL Group, der har ejerandele i både B&O og Royal Unibrew, har næsten tredoblet sit overskud i årets første kvartal. Overskuddet steg med 158 pct. til 172 mio. EUR – svarende til et overskud på 1,3 mia. DKK. i årets første kvartal.
FL Group solgte sidste år de to flyselskabet Icelandair og Sterling, hvilket har skæppet i kassen. Til gengæld har selskabet markante aktieposter i American Airlines, Finnair og Northern Travel Holding og dermed Iceland Express og Hekla Travel.
»Vi er glade for et succesfuldt første kvartal og en stor stigning i overskuddet i forhold til sidste år. Dette understreger den fortsætte vækst med en signifikant likviditet og investeringskraft i forlængelse af salget af Icelandair og Sterling i slutningen af 2006,« siger FL Groups islandske topchef, Hannes Smarason.
FL Group har aktiver for mere end 4,72 mia. USD, hvilket svarer til knap 26 mia. DKK.
(Morgenavisen Jyllands-Posten)

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.