Stor søgning på danske feriehuse

Muslimske landes forbandelse af Danmark, som følge af offentliggørelse af Muhammed tegninger, har medført at danskerne meget tidligt er begyndt at bestille feriehus. Men tyskerne er også, i modsætning til tidligere, meget tidligt ude med at bestille ferie i dansk feriehus.
”Det er ikke muligt at finde ud af, hvorfor tyskerne er tidligt på færde, men jeg er overbevist om, at alt er udsolgt i hele sommersæsonen i år. De tyske turister, der tidligere har bestilt feriehus i sidste øjeblik i håb om at få rabatter, kan lige så godt bestille nu. Det er min vurdering at husene i år er hurtigt væk”, siger Xenia Lausten, Turistchef i Blaabjerg kommune, der indlemmes i Ny Varde Kommune.

Xenia Lausten er netop hjemvendt fra den årlige feriemesse i Hamborg, hvor der var stor søgning på danske feriehuse.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.