Hoteller på e-auktion

Der er debat i hotel- og konferencebranchen efter Novo Nordisk Servicepartner via en såkaldt e-auktion afgjorde, hvem der skulle have de danske hotel- og konferencekontrakter; læs om denne i oktober-udgaven af Take Off.Men e-auktioner behøver ikke være

ressourcekrævende, siger direktøren bag konferencepriser.dk, hvor 4- og 5-stjernede udbydere kan sætte deres værelser og konferencer på e-auktion.Portalens direktør, Christian Krogh, forstår godt, at hotelfolk råber op over Novo’s auktionsform, da de kræver den samme rabat, uanset tidspunkt. På hans portal er der kun auktion om specifikke datoer, siger han.Hoteller, ferie- og konferencecentre betaler omkostningerne for at være på den nye portal. ”Men udbyderne bestemmer selv prisen. Nogle ønsker ikke at stå på vor portal og har skrevet rundt i branchen for at stoppe den,” siger Christian Krogh, tidligere direktør på Hotel Ebeltoft Strand.
På portalen byder hotel- og konferencestederne anonymt på det arrangement, virksomhederne beskriver. Køberne kan vælge mellem tre forskellige former for auktioner.

Skrevet af